Vijesti

Svjetski dan oralnog zdravlja – kome se obratiti kada zub zaboli vikendom?

Povod za razgovor s doktorom dentalne medicine Igorom Jarešom bio je posjet Portugalu, njegova zapažanja, usporedba Portugala s Hrvatskom, pitanja i odgovori, možemo li i kako napredovati. To je bio povod i plan. Dogovor smo nekoliko puta prolongirali, i onda sve se poklopilo da priču iz ordinacije objavimo u povodu svjetskog dana oralnog zdravlja, a s ciljem promicanja razvijanja svijesti o važnosti brige o oralnom zdravlju i njegovom značaju u očuvanju općeg zdravlja.

Ordinacija koju je dr. Jareš otvorio u Radićevoj u blizini rotora za samo nekoliko godina prošla je nevjerojatnu transformaciju u pogledu proširenja, opremanja, prilagodbe i primjene svih novih tehničko-tehnoloških dostignuća u pružanju stomatoloških usluga. U prvom planu upravo je ta transformacija odnosno izrastanje male u veliku ordinaciju a što sve prati i stručno usavršavanje u konkretnom slučaju specijalizacija za stomatološku kirurgiju doktora Igora Jareša koja ulazi u završnu fazu. Što se tiče prostora, gradi se i radi na uređenju ordinacije kontinuirano, i kako kaže doktor Igor Jareš:
Jareš

U ovoj ordinaciji nakon što doktor Jareš završi specijalizaciju u Austriji s kojom je kao organiziranom i uređenom zemljom oduševljen, upravo će se ovdje u Daruvaru moći obaviti…
Jareš

Treba proći svijet i vidjeti što možemo ovdje primijeniti i biti konkurentni. Najsvježija iskustva doktora dentalne medicine Igora Jareša su iz Portugala, zemlje koja je na njega zbog brojnih prednosti ostavila snažan dojam…
Jareš

Sve je rečeno osim odgovora na još jedno pitanje, što kada, a obično bude tako, zub zaboli vikendom kome se uopće obratiti?!
Jareš

Ako su financije problem a rješenje je tako jednostavno?!
Jareš

Back to top button