Vijesti

Stručni seminar u Daruvaru – dan drugi

Zdravstveni rizici, preventivne aktivnosti i zaštita zdravlja tematski je okvir drugog dana stručnog seminara priređenog u dvorani Gradskog kina Pučkog otvorenog učilišta u Daruvaru posvećenog izmjenama i dopunama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Novosti Zakona o socijalnoj skrbi predstavio je v.d. voditelja Područnog ureda Zavoda za socijalni rad Daruvar Zvonko Kovačić.
Kovačić

U sferi Zdravstvenih rizika i prevencije govorilo se o promjeni navika, zdravoj prehrani i pretilosti, stresu, tehnikama relaksacije i ovisnostima o alkoholu, pušenju i kockanju a organizirane su i radionice za članove PSP tima.

U ime organizatora dvodnevnog seminara u Daruvaru, Ministarstva hrvatskih branitelja, Natalija Sertić načelnica u Upravi za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć Ministarstva hrvatskih branitelja, zaključno je u ime organizatora o dvodnevnom seminaru u Daruvaru istaknula:
Sertić

Važno je naglasiti kako će…
Sertić

Socijalna komponenta i prevencija zdravstvenih rizika braniteljske i stradalničke populacije u Domovinskom ratu s podtemama čine glavnu okosnicu rada dvodnevnog seminara u Daruvaru:
Sertić

U radu Seminara kao predavači sudjeluju stručnjaci…
Sertić

Iz kuta veterana o seminaru u Daruvaru, uz pozdrav svim Daruvarčankama i Daruvarčanima, poslušajte što je rekao Zdravko Zajec iz Varaždina:
Zajec

Back to top button