Vijesti

Slike njemačkog umjetnika STEVE-a u Galeriji „Eva Fischer”

U Galeriji Eve Fischer pod okriljem Zavičajnog muzeja Daruvar postavlja se izložbeni postav njemačkog umjetnika STEAVE-a. Tko je STEAV, pojasnit će autorica izložbe, poznavateljica stvaralačkog opusa 60-godišnjeg umjetnika osebujnog stila, Višnja Kašpar:
Kašpar

Veliki su formati slika odabranih za izložbeni postav u Zavičajnom muzeju Daruvar. STEAV je a kako kaže Višnja Kašpar umjetnik koji vješto kombinira boje kojima dočarava prostor, daljine, viziju. Slike ovog umjetnika, kažu, imaju terapijski učinak.
Kašpar

Istovremeno s izložbom u Daruvaru, otvara se izložba sutra u Braunschweigu . Koje slike su odabrane za postav u Daruvaru i do kada posjetitelji mogu razgledati izložbu u Galeriji Eve Fischer u Zavičajnom muzeju Daruvar:
Kašpar

Hoće li STEAV biti na sutrašnjem svečanom otvorenju?
Kašpar

Za sva pitanja u vezi sa slikama STEAVA, na raspolaganju zainteresiranima je autorica postava. Višnja Kašpar ima plan nakon predstavljanja u Daruvaru napraviti putujuću izložbu njegovih slika Hrvatskom. Svečano otvorenje izložbe je sutra u 19 sati u Galeriji Eve Fischer u Zavičejnom muzeju Daruvar

Fotografije: Višnja Kašpar

Back to top button