Vijesti

Sjaji novi parket u Gradskoj sportskoj dvorani

Završeni su radovi na zamjeni parketa na površini od 1345 metara četvornih u Gradskoj sportskoj dvorani. Stari parket je uklonjen i složen, ne ide u otpad nego dalje u prodaju, a novi parket u dvorani blista…Trebalo ga je probati u igri. Košarkašku loptu uz razigravanje dodali su gradonačelniku tajnik i predsjednik Sportske zajednice Grada Daruvara Miroslav Lončar i Tihomir Djedović. Damir Lneniček je iz drugog pokušaja postigao koš. Igru su nastavili sportaši a gradonačelnik se okrenuo javnosti kako bi izvijestio o još jednom urađenom poslu:
Lneniček

Gradska sportska dvorana u reprezentativnom izdanju spremna je i za kulturno-umjetničke programe koji se povremeno priređuju upravo ovdje kao i za natjecanja najvišeg sportskog ranga jer je osim poda promijenjena i rasvjeta, a plan je nastaviti dalje s poslom:
Lneniček

Što se tiče starog parketa?!
Lneniček

Projekt je radila Razvojna agencija Daruvar, investitor je Grad Daruvar uz financijsku podršku Ministarstva turizma i sporta. Zadovoljni urađenim poslom su i u Sportskoj zajednici Grada Daruvara. Predsjednik Tihomir Djedović uz zahvalu svima podsjetio je tko je zapravo inicirao ovaj posao…
Djedović

Back to top button