Vijesti

Saša Selihar novi predsjednik Zajednice tehničke kulture Daruvar

Nedavno je održana redovna izborna Skupština Zajednice tehničke kulture Daruvar. Tajnica u novom mandatu je Alenka Njegovac a predsjednik Zajednice tehničke kulture Daruvar je Saša Selihar. Upravljačka tijela Zajednice čini i Upravni odbor, a kako pojašnjava predsjednik Saša Selihar…
Selihar

Što se tiče usuglašenih pravaca rada Zajednice tehničke kulture Daruvar u sljedećih četiri godine:
Selihar

U konkretnom slučaju radi s o zahtjevnom i dva i pol milijuna kuna vrijednom projektu Stemiziraj se i educiraj koji ulazi u završnu provedbenu fazu:
Selihar

Kroz projekt, osim uređenja prostora, nabavljena je i vrijedna suvremena tehnička oprema i upravo se u radu četiriju udruga koje djeluju pod krovom Zajednice tehničke kulture s novom opremom provode edukacije primjerene načinu razmišljanja i funkcioniranja generacija koje dolaze. Kako iznosi vlastito promišljanje o važnosti prilagodbe sustava obrazovanja tehničko-tehnološkom razvitku Saša Selihar:
Selihar

Projekt Stemiziraj se i educiraj nastavlja s provedbom edukacija a završetak provedbe projekta je do kraja ove godine. U tom projektno intenzivnom razdoblju, kraćem od dva mjeseca, svi zainteresirani imat će priliku vidjeti što je Daruvar dobio realizacijom programa Stemiziraj se i educiraj u Tjednu tehničke kulture u novouređenom prostoru Zajednice:
Selihar

Po definiranju datuma održavanja Tjedna tehničke kulture javnost će uz poziv dobiti i sve potrebne informacije o programskim aktivnostima pripremljenim za ovu tradicionalnu a malo drugačiju prezentaciju rada udruga koje djeluju pod okriljem Zajednice tehničke kulture Daruvar!

Back to top button