Vijesti

Samo za taj osjećaj – TIE FLY u Daruvaru

Veliko društvo, veliki trg, moćni auti i to je Daruvar, grad koji se također našao na ruti promocije ljepota Hrvatske u karavani automobila vrijednoj preko 20 milijuna eura. Danas je ispred zgrade Gradske uprave najavljen turističko-gastronomski projekt TIE FLY koji će u završnici Vinodara, ovogodišnji najzabavniji festival vina učiniti još većim. Događaj je najavila, na konferenciji na otvorenom, u ulozi moderatorice programa, pročelnica za gospodarstvo Danica Cetin. TIE FLY, projekt je:
Cetin

U ima Daruvara, grada koji se našao na ruti puta promocije ljepota Hrvatske, prisutnima na konferenciji obratio se gradonačelnik Damir Lneniček:
Lneniček

U ime organizatora ovog turističko-gastronomskog automobilističkog projekta, riječ je Roberta Bajsa:
Bajs

Za promociju gastro komponente ovog iznimnog projekta zadužen je Davor Ivanjko, koji je na presici rekao…
Ivanjko

Biti pokraj moćnih automobila i ne probati sjesti za upravljač, to je kao da iz druge ruke odsutno pratite iskustva koja vam prepričavaju. Samo za taj osjećaj pročelnica Danica Cetin odvažila se i sjela u automobil koji joj odlično pristaje. Nevoljko je za upravljač drugog, jednako moćnog vozila, sjeo i gradonačelnik Damir Lneniček, ne zaboravljajući pohvaliti dobrog 10 godina starog gradskog škodilaka:
Lneniček

Događaj je na presici na otvorenom najavila vedra ekipa i domaćina i organizatora, a u prilog ovom programu još nekoliko važnih informacija prenosi Danica Cetin:
Cetin

Back to top button