Vijesti

Rođendanska proslava Centra Rudolf Steiner

Jučer je proslavljena 55-ta obljetnica djelovanja i rada Centra Rudolf Steiner. Svečanost je uveličana dječjim programom u kojem su mali a veliki izvođači na sceni predstavili svoj rad, igrokaz, pjesmu i ples. Oduševljenje dječjim izvedbama publika je pokazala snažnim pljeskom podrške, a važan dio ovogodišnjeg programa kako javnost informira ravnateljica Centra Rudlof Steiner Silvija Kancijan, pripao je prikazu rada…
Kancijan

Na proslavi je bilo ljudi koji su svoj cijeli radni vijek proveli u Centru. Miroslav Farkaš sada u penziji jer ne miruje bio je ravnatelj Centra, a u koliko mandata, poslušajte što kaže…
Farkaš

Koliko je to godina rukovođenja Centrom Rudolf Stener?
Farkaš

Miroslava Farkaša u Centru Rudolf Stener nisu zaboravili:
Farkaš

Još jedan Miroslav je iz stare garde Centra Rudolf Stener. Miroslav Deutsch u ovoj ustanovi počeo je raditi u ožujku 1969., a u mirovinu odnosno penziju otišao je 2011. Kada usporedi vrijeme u kojem je radio s ovim danas, evo što kaže Miroslav Deutsch:
Deutsch

Koliko je danas u Centru Rudolf Stener djece, koliko zaposlenika, za koliko korisnika skrbe tijekom godine, pitamo ravnateljicu Silviju Kancijan?!
Kancijan

Odgajatelj u Centru Rudolf Stener Mario Pierobon jedan je od zaposlenika koji je djecu pripremao za rođendanski scenski nastup. Koliko traju pripreme za jednu polusatnu priredbu i da li je to zahtjevan posao?!
Pierobon

Tijekom priredbe djeca su i kostimima, scenskim pokretima, i govorom uspjela proniknuti u bit poruka priča koje su iznijeli na scenu, a da bi se to postiglo oni koji rade s djecom trebaju biti i jesu:
Pierobon

Koliko djeci znači pljesak podrške kao nagrada za izvedbu?
Pierobon

Ove godine uz rođendansku proslavu u Centru Rudolf Stener izostala je likovna kolonija, a zašto pojasnila je ravnateljica Silvija Kancijan:
Kancijan

Proslavu su svojom nazočnošću uz staru gardu nekadašnje i sadašnje zaposlenike Centra uveličali i gosti, izaslanici županije, grada, općina, predstavnici političkog, gospodarskog, obrazovnog, kulturnog, vjerskog života zajednice, pripadnici operativnih službi, te prijatelji i dugogodišnji pratitelji rada Centra Rudolf Stener.

Back to top button