Vijesti

Reprezentativna nakon preuređenja – sportska dvorana u hotelu Termal

Još jedan prostor u Daruvarskim toplicama je nakon preuređenja, reprezentativan. Riječ je o sportskoj dvorani u Lječilišnom hotelu Termal. Dvorana je potpuno preuređena, posao je trajao nekoliko mjeseci, nakon radova obavljen je tehnički pregled, ishodovana je uporabna dozvola, tako da je još preostalo pokazati vještinu u ubacivanju koševa koju je demonstrirao župan Marko Marušič. Ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković nije zaostajao u pogodcima za županom. Stekli su se uvjeti za igru na mekoj plavoj podlozi, a prije igre spektar informacija o urađenom poslu iz kuta Ratka Vukovića:
Vuković

Preuređenje sportske dvorane iznimno je važno Daruvarskim toplicama zbog obveza iz Ugovora sa sportskim društvima i udrugama te priprema sportaša u županijskoj ustanovi sa sjedištem u Daruvaru:
Vuković

U spomenutoj financijskoj konstrukciji teškoj malo više od pola milijuna kuna obnovljen je i dio krovišta:
Vuković

Čestitke za realizirani projekt uputio je župan Marko Marušić pružajući uvid u potpisane ugovore i ulaganja u ustanovu u ovoj godini:
Marušić

Nakon probe ubacivanja koševa s nove podloge, svečano možemo objaviti kako je sportska dvorana u hotelu Termal u funkciji, što je potvrdio i ravnatelj ustanove Ratko Vuković:
Vuković

Može li se u perspektivi očekivati neka revijalna utakmica, ili?!
Vuković

Preuređena sportska dvorana nalazi se unutar kompleksa Daruvarskih toplica a u blizini su bazen, teretana i dostupne su sve usluge koje se pružaju u županijskoj ustanovi.

Back to top button