Vijesti

Prvi gosti na smještaju u Veteranskom centru Daruvar

Nova godina u Veteranskom centru Daruvar započela je dolaskom 60 gostiju iz cijele Hrvatske. Dobrodošlicu gostima zaželio je ravnatelj Veteranskih centara u Hrvatskoj Josip Lucić:
Lucić

Josip Lucić spontano je podsjetio na razlog dolaska gostiju u ustanovu, to je kako je naglasio…
Lucić

Smisao i cilj 20-to dnevnih terapijskih tretmana u Veteranskom centru je unapređenje općeg psiho-fizičkog zdravlja korisnika usluga ustanove.
Lucić

Veteranski centar Daruvar u funkciji je već mjesec i pol a usluge koje ustanova pruža od otvorenje koristili su lokalni branitelji. Od danas, usluge smještaja koristi prva grupa gostiju koji su u Daruvar stigli iz cijele Hrvatske, naglašava voditelj Veteranskog centra Daruvar Dren Stoček:
Stoček

Razgovarali smo s grupom gostiju Željkom, Marijanom, Ivanom i Ljiljanom iz Velike Gorice. Vrlo zadovoljni ambijentom i uslugom, ekipa iz Velike Gorice ovim putem obasula je komplimentima zaposlenike ustanove:
gosti

Od njih četvero samo je Ivanu Daruvar dobro poznat jer je bio na rehabilitaciji u ustanovi preko puta Veteranskog centra:
Ivan

Kako naglašava voditelj Veteranskog centra Daruvar Dren Stoček, domaćini su spremni i za ovu prvu i svaku sljedeću grupu gostiju na smještaju u ustanovi:
Stoček

Ravnatelj prvih četiriju Veteranskih centara u Hrvatskoj Josip Lucić za Veteranski centar Daruvar potvrdio je:
Lucić

Korisnici s kojima smo razgovarali, za Veteranski centar Daruvar, jednom riječju prenijeli su što misle o ustanovi:
gosti

Visoko mišljenje gostiju obvezuje zaposlenike ustanove, biti na visini zadatka i ispuniti očekivanja jer kako kaže ravnatelj Josip Lucić:
Lucić

Prva grupa gostiju na smještaju u Veteranskom centru u Daruvaru ostaje sljedećih 20 dana.

Back to top button