Vijesti

Proslava Zlatnog pira

U restoranu Terasa upriličeno je druženje Daruvarčana koji proslavljaju Zlatni pir, 50 godina braka. Proslavu je uveličalo 18 parova iza kojih je pola stoljeća braka i još jedan par koji proslavlja 60 godina braka. To je kada se podvuče crta i zbroje sve ove godine plovidbe bračnim vodama velikih 960 bračnih godina. Zlatni pir proslavi su i supružnici Miroslava i Vlado Bartoš. Gospodin Vlado pravi kavalir prema gospođi Miroslavi što je pokazao u svakom trenutku, a ona je preuzela ulogu glasnogovornice koja je za proslavu Zlatnog pira u organizaciji Grada Daruvara rekla…
Bartoš

U osvrtu na pola stoljeća braka podrazumijeva se kako su supružnici prošli mnogo toga…
Bartoš

Preporuka mlađim generacijama za trenutke koji se pamte u dugim godinama zajedničkog života:
Bartoš

Zlatni pir proslavili su i supružnici Kovačić. Branko Kovačić sretan je što je doživio ovako lijepu i veliku obljetnicu za što u prvom redu zahvaljuje supruzi:
Kovačić

Zlatni pir proslavljen je uz glazbu, pjesmu i ples. Na sceni su vokalnim interpretacijama atmosferu zagrijali, a kako je u ime Matice umirovljenika Daruvar istaknula Mira Bakarić:
Bakarić

Što je bilo posluženo na stolu otkriva voditelj restorana Terasa Adriano Papoušek:
Papoušek

Organizator proslave, Grad Daruvar osigurao je prigodne darove za uspomenu i dugo sjećanje na ovaj trenutak, a u ime organizatora proslave Zlatnog pira čestitku slavljenicima uputio je zamjenik gradonačelnika Vladimir Bilek:
Bilek

Back to top button