Vijesti

Proslava Dana zaljubljenih u Daruvarskim toplicama

Za Valentinovo Daruvarske toplice organiziraju nagradnu igru u restoranu Terasa, glazbenu večer sutra u Termalu za goste hotela, a za sve u gradu prigodnu prodaju cvijeća i cvjetnih aranžmana, također sutra u predvorju lječilišnog hotela Termal.

O nagradnoj igri Restorana Terasa koja traje još danas, voditelj Adriano Papoušek:
Papoušek

Osim sutra navečer, Valentinovo se u restoranu Terasa slavi i u subotu 18.veljače uz slasnu gastro ponudu i živu glazbu. A za samo Valentinovo, sutra, kako ističe voditeljica marketinga i prodaje Melita Bartoš je Glazbena večer i to u…
Bartoš

I još sutra za Valentinovo i posebno za ovu priliku uređene Daruvarske toplice pripremaju ponudu poklon cvjetnih paketa:
Bartoš

A u subotu na proslavi Dana zaljubljenih u ritmu glazbe Alena Novosela i uz pjesmu Dine Purića, što je na meniju restorana Terasa, saznajemo od voditelja Adriana Papoušeka:
Papoušek

Zašto bi ste izveli voljenu osobu upravo u restoran Terasa obrazložite u komentarima na facebook stranici Daruvarskih toplica a komentar s najviše lajkova osvaja nagradu, večeru za dvoje u restoranu Terasa. A za subotnju proslavu Dana zaljubljenih u restoranu Terasa, još je malo mjesta ostalo…
Papoušek

Što se tiče popunjenosti Daruvarskih toplica u Mjesecu ljubavi a kako otkriva voditeljica prodaje i marketinga Melita Bartoš:
Bartoš

Back to top button