Vijesti

PROMO Domaći telekom nudi najbrži internet!

Pro-Ping je domaći telekom koji pruža uslugu brzog optičkog interneta brzine do 1.000 mb/s na području Daruvara, Bjelovara, Grubišnog polja, Lipika i Pakraca. Svojim povoljnim, jednostavnim i pouzdanim uslugama pokrivaju preko 120.000 kućanstava u šest županija, a koriste vlastitu optičku i bežičnu mrežnu infrastrukturu, kako u urbanim, tako i u ruralnim sredinama.

Prema navodima trenutnih korisnika, Pro-Ping optički internet radi izuzetno brzo i pouzdano bez obzira na veliki broj uređaja koji su najčešće prisutni u kućanstvima (mobiteli, TV, laptopi, tableti).
I vi možete poletjeti uz super brzi Pro-Ping Internet. Iskoristite promotivno razdoblje i do 16. srpnja, osigurajte si optički internet brzine do 1.000 mb/s po cijeni od samo jednog eura mjesečno za narednih 6 mjeseci uz ugovornu obvezu.

Ovdje odmah možete provjeriti je li Pro-Ping optički internet dostupan na Vašoj adresi, a ako nije, svakako se javite njihovoj korisničkoj službi (Facebook / web chat / 033 500 100) te se predbilježite za spajanje čim to bude moguće. Osim optičkog, možete ugovoriti i uslugu bežičnog interneta po nešto nižoj brzini, ali uvijek uz stabilnu i postojanu vezu.

Uz internet, Pro-Ping nudi i mogućnost ugovaranja fiksne telefonske linije te TV usluge. Uz telefoniranje bez naknade za uspostavu poziva i digitalnu televiziju s više od 70 programa za sve ukuse, na jednom mjestu možete pronaći sve što vam treba da ugodno i neometano uživate u digitalnim sadržajima i telefoniranju sa vama najdražima.

Poletite uz Pro-Ping super brzi internet već danas i uživajte u digitalnoj slobodi uz odličnu cijenu!

Back to top button