Vijesti

Prirodna božićna drvca OPG-a Malina

I blagdanski ukrasi puno govore o načinu proslave. Koliko dolazi do izražaja originalnost u blagdanskim dekoracijama javnih površina ili je neki novi kreativni stil blagdanskog uređenja postao uniformiran za većinu naših gradova, pogledajte uokolo makar na fotografijama i prosudite sami. Tvrdnja o multipliciranju ideje posvuda s pokojom drugačijom nijansom iako je uvod u priču o blagdanskom uređenju jedna je druga tematska cjelina.

Kićenje božićnog drvca za Božić po nekim vjerovanjima predstavlja vezu čovjeka s Bogom i zato dom u blagdanskom ozračju s božićnim drvcem odiše toplinom i trenucima koji ukazuju na radostan događaj. Božićna drvca u Daruvaru mogu se nabaviti na više lokacija. Cijene umjetnih božićnih drvaca prate nebeska kretanja i visine cijena ostalih proizvoda, rastom potičući inflaciju a koketirajući s konzumerizmom u kojem kupovna moć otkriva statusne položaje.

Cijene umjetnih božićnih drvaca inicirale su priču o jeftinijem, prirodnom božićnom drvcu koje se može presaditi nakon blagdana, recikliranjem pretvoriti u korisni materijal za dom ili okućnicu. Prirodna božićna drvca mogu se nabaviti na Gradskoj tržnici u centru, a ove godine nova lokacija je i parking prostor ispred Stop Shopa u Daruvaru. Kako ide prodaja prirodnih božićnih drvaca pitali smo Libora Malinu:
Malina

Cijene?!
Malina

Sve je jednostavnije uz mogućnost dogovora. Obitelj Malina godinama se bavi uzgojem božićnih drvaca:
Malina

Posvuda se mogu nabaviti božićna drvca obitelji Malina iz Gornjeg Daruvara:
Malina

Kao da u samoj sezoni nema dovoljno posla. Tko hoće raditi, sam sebi postavlja poslovne zadatke, a ukrasima neka se kiti božićno drvce za blagdane.

Kako je to rekao Libor Malina u ovoj izvansezonskoj intenzivnoj rekreaciji uključeni su osim supružnika Malina i drugi članovi obitelji. S obzirom kako je otvorena mogućnost dogovora oko cijena, ova ponuda božićnih drvaca zvuči prihvatljivo.

Back to top button