Vijesti

Potražnja za stanovima i dobrim kućama u Daruvaru

Stanje na tržištu nekretnina na području Daruvara promijenilo se u afirmativnom, smislu veće potražnje, postizanja većih cijena stambenog prostora i to od vremena zaključavanja, zbog epidemije, te u takvim okolnostima, sagledavanja prednosti života u malim gradovima. Nekoliko zgrada se gradi na različitim lokacijama u Daruvaru, stanovi se u zgradama u postupku gradnje prodaju, potražnja je izraženija za manjim stanovima s dobro organiziranim prostorom i za kućama, pojašnjava vlasnica Agencije za posredovanje u prometu nekretninama Nekretnine AD, Goranka Garača
Garača

Spomenut je APN… Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je hodogram za novi krug prijava za subvencionirane stambene kredite, a postupci su detaljno objašnjeni na mrežnim stranicama APN-a. To ukratko znači?!
Garača

Koliko je ova subvencija utjecala na formiranje cijena stambenog prostora?
Garača

Fokusirat ćemo se na Daruvar i otvoriti pitanje koliko je obnova u posljednjih nekoliko godina te promjena vizure grada utjecala na potražnju za stanovima u Daruvaru i definiranje cijene stambenog prostora?!
Garača

Back to top button