Vijesti

Pokloni prvašićima u daruvarskim školama

Vraćamo se u školske klupe. Prvi sat u 1.b razredu škole u Gajevoj započeo je danas malo drugačije. Gosti u razredu u kojem je 17 učenika i učiteljica razredne nastave jutros su bili predstavnici Grada, policije, HAK-a i Gradskog društva Crvenog križa. S poklonima prvašićima i uz spontan razgovor s djecom i učiteljima, izaslanstva su obišla školu u Gajevoj, Područnu školu u Frankopanskoj i Češku osnovnu školu Jana Amosa Komenskog. Učiteljica 1.b je Lida Farkaš koja će ovom prilikom prenijeti iskustva početka rada s novom generacijom djece u novoj školskoj godini:
Farkaš

Prvi b razred u školi u Gajevoj…
Farkaš

Nastava u Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Daruvaru tjedan dana nakon početka nove školske godine a kako kaže ravnateljica Kornelija Častek:
Častek

U ime policije uz neformalnu komunikaciju kao uvod u edukaciju, učenicima je poklone podijelio vođa sektora Policijske postaje Daruvar Ninoslav Malić:
Malić

Policija je svaki dan od početka nove školske godine raspoređena na prilazima školama:
Malić

Grad Daruvar kao i dosada pripremio je prvašićima poklone. Djeca su se obradovala bijelim majicama s grbom Grada Daruvara a o malom znaku pažnje iz Grada najmlađim učenicima gradonačelnik Damir Lneniček:
Lneniček

Back to top button