Vijesti

Otvoren Park za vježbanje na otvorenom

Na livadi kod Hipodroma otvaranjem uređenog vježbališta za odrasle postavljeni su temelji budućeg razvoja rekreacijske zone. Novootvoreno Vježbalište pojavilo se u Daruvaru doslovno kao dobitak na Lutriji. Tko igra profitira. Zaigrali smo a treba i vježbati jer imamo gdje.

Vježbalište sa spravama iza Hipodroma na otvorenom drugo je u gradu. O novom Parku za vježbanje kroz kratku povijest od prijave do realizacije, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Danica Cetin:
Cetin

…glavni dobitak na natječaju Hrvatske lutrije otvorenom krajem prošle godine za koji je prijavu pripremila i predala Razvojna agencija Daruvar…
Cetin

…a riječima Hrvatske lutrije u ime uprave članica Nikolina Klaić o konceptu natječaja za 50. rođendan:
Klaić

Pokazalo se kako imamo i sreće jer je među 200 prijava iz 21 županije naša ova za vježbalište bila dobitna, i kako ovom prilikom naglašava zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi:
Cegledi

O opremi za vježbanje u novom Parku za vježbanje na otvorenom pročelnica Danica Cetin:
Cetin

U postavljanju i organizaciji Vježbališta sudjelovao je profesionalni tim a fitness trener Drago Ambroš uz kratko demonstraciju uporabe sprava za vježbanje prilikom svečanog otvorenja iskoristio je priliku pružiti uvid i u same vježbe:
Ambroš

Uz poziv na igru i želju da sreća i dalje prati odvažne a kako je za kraj ove priče i početak vježbanja na otvorenom u gradu dobitniku istaknula u ime Hrvatske lutrije članica upravnog odbora Nikolina Klaić:
Klaić

Park za vježbanje na otvorenom sufinanciran je sredstvima Hrvatske lutrije u iznosu od 12.000 eura. Ukupna vrijednost projekta je 14 688 eura a iznos do zaokruženja financijske konstrukcije pokrio je Grad Daruvar.

Back to top button