Vijesti

Online u Portugalu, za okoliš u Rumunjskoj

Kada se kaže Erasmus plus projekt prva asocijacija je Ekonomska i turistička škola. Oni iza sebe imaju stvarno lijepo izgrađeno višegodišnje projektno iskustvo i nisu se umorili, putuju, upoznaju zemlje i ljude, rješavaju projektne zadatke i obogaćeni novim spoznajama otvaraju neke nove pravce životno-profesionalnog usmjerenja. S projektne mobilnosti u Portugalu za Radio Daruvar javila se koordinatorica projektnih aktivnosti profesorica engleskog jezika Romana Zelda:
Zelda

Ovom trećom mobilnosti u Portugalu završava provedba 30-to mjesečnog projekta Online u kojem je koordinator aktivnosti Ekonomska i turistička škola Daruvar, a voditeljica projektnog tima profesorica Romana Zelda:
Zelda

Uz obrazovnu komponentu, usavršavanje jezika, komunikaciju i upoznavanje s drugim kulturama, sudionicima projektnih aktivnosti otvara se i niz drugih prilika:
Zelda

Osim projekta Online, Ekonomska i turistička škola uključena je i u druge projekte. Prije dva tjedna bili su u Rumunjskoj:
Zelda

U kratkom osvrtu na završni sastanak projekta posvećenog djelovanju za okoliš na mobilnosti u Rumunjskoj, a kako informira ovom prilikom profesorica Romana Zelda:
Zelda

Fotografije iz Portugala i Rumunjske: Romana Zelda

Back to top button