Vijesti

Oni su razradili modele postavljanja ciljeva

Što za dijete od 10 do 14 godina znači postaviti realne ciljeve? Kako kada se postave, realizirati ciljeve? Kada i da li se za ostvarenje cilja odvažiti napustiti zonu komfora i kako se nagraditi kada ispunite zadatak koji ste si postavili?! To su sve teme za komunikaciju sa zainteresiranom djecom grada u Pučkoj knjižnici i čitaonici. Inicijatorica današnje radionice Tanja Novotni Golubić sagledavajući mogućnosti u aktualnom društvenom trenutku o Postavljanju ciljeva za djecu od 10 do 14 godina kaže
Novotni Golubić

Jako je važno, a kako naglašava dožupanica Tanja Novotni Golubić, da djeca odrastajući stječu vještine
Novotni Golubić

Da li se i u ovoj radionici odvaja postavljanje od realizacije ciljeva jer čini se jednostavnije postaviti nego realizirati ciljeve zbog kojekakvih izazova ili prepreka s kojima se treba suočiti
Novotni Golubić

I greške imaju svoju ulogu i u ovom procesu
Novotni Golubić

I još, kada već postavimo ciljeve i otvorimo pravce njihovog ostvarenja, postavlja se pitanje kako sam sebe nagraditi, kad ispuniš cilj?!
Novotni Golubić

Današnja radionica uz pitanja i odgovore ima još jednu stranu priče. To je način kako malo drugačije obilježiti rođendan. Ponekad se slavlje može zamijeniti prenoseći iskustva, izgradnjom vještina, samopouzdanja i poticanjem mladih na dobru komunikaciju jednih s drugima za bolje društvo u cjelini.

Neke datume poput rođendana Tanje Novotni Golubić jednostavno zbog situacija u kojima smo se svojevremeno našli ne zaboravljamo.

Back to top button