Vijesti

Od 6 prodana 4 stana u adaptiranoj zgradi u centru grada

Stambeno poslovna zgrada u centru grada kroz dva tjedna trebala bi biti i uporabno spremna – kaže tako investitor i izvođač Vinko Tomić. Adaptacija je trajala godinu dana i tri mjeseca i sve je bilo unutar zakonski dogovorenih rokova. Posao je bio veliki i zahtjevan jer je stambeni dio zgrade bio u vrlo lošem stanju. Konzervatorski nadzor adaptacije pratio je poznati dipl.ing.arh. Milan Pezelj iz Bjelovara.
Tomić

Ono što na prvu laičko oko primijeti je fasada. Bitno je drugačija nego što je bila prije:
Tomić

Nakon adaptacije izgrađeno je ukupno 6 stanova na dva kata od kojih je 4 prodano. Na prvom katu prodana su sva tri. Super luksuzni, moderno uređeni, što podrazumijeva podno grijanje, protuprovalna vrata, kvalitetna stolarija, završene kupaonice, staklene klizne stijene, protupožarni alarm, a prostor maksimalno iskorišten. Vlasnik najvećeg stana je poduzetnik Jaković.
Tomić

Na drugom katu su sljedeća tri stana od kojih je jedan prodan. Ponosna vlasnica je kako kaže investitor Vinko, profesorica iz Daruvara. Preostala dva stana čekaju svoga vlasnika:
Tomić

Drugi stan je 85 kvadrata s lođom.

I na kraju malo o cijeni. Po kojoj cijeni su se prodavali ovi super moderno izgrađeni stanovi?
Tomić

Za nas koji radimo za zakonski zagarantirani minimalac to je užasno velika para, za koju nismo ni kreditno sposobni, međutim dobro je znati da se za ovakav stan u Zagrebu plaća i dva do tri puta više. Dobro je znati i to, da za potencijalne kupce postoji mogućnost dogovora. Vinko Tomić dodaje kako to nikada kod njega nije bilo sporno:
Tomić

S obzirom da završni unutarnji radovi traju sljedeća dva tjedna, svi potencijalni kupci investitora mogu pronaći u centru grada.

Back to top button