Vijesti

Obuka za čitanje projekata telekomunikacijske infrastrukture

Lipik ima Centar umjetne inteligencije, Novska kampus gaming industrije a Daruvar postavlja temelje za usavršavanje u čitanju projekata telekomunikacijske infrastrukture.

U Digitalnom inovacijskom centru vlada poduzetničko ozračje, prostor je popunjen, a sada se u Strossmayerovoj 32 a pripremaju edukacije za tehničara za telekomunikacije. O edukacijama, trajanju i sadržaju, u jednom sažetku u ime organizatora ove programske aktivnosti, Razvojne agencije Daruvar, ravnateljica Nicol Polenus:
Polenus

Prijaviti se na šestomjesečne edukacije…
Polenus

Kakve mogućnosti se polaznicima pružaju nakon uspješnog završetka edukacije za tehničara za telekomunikaciju:
Polenus

Do kada se primaju prijave polaznika za ove edukacije?!
Polenus

Tko su voditelji edukacija:
Polenus

Potreba na tržištu rada za ovom vrstom posla?!
Polenus

U Digitalnom inovacijskom centru osposobljavaju se tehničari za telekomunikacije odnosno čitanje projekata telekomunikacijske infrastrukture:
Polenus

Ako ste prepoznali sebe u ovoj priči imate volje i želje stjecati nova znanja i proći šestomjesečnu edukaciju za tražen posao na tržištu rada, prijavite se na edukacije. Prijave se primaju do 14.studenog, edukacije u DIH-u u Daruvaru počinju krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca. Sudjelovanje na edukacijama plaća Hrvatski zavod za zapošljavanje kao i putne troškove a edukacije traju pet dana u tjednu po osam sati dnevno, ukupno tisuću sati. Kada to sve prođete postajete certificirani tehničar za telekomunikacije s vještinom čitanja projekata telekomunikacijske infrastrukture.

Back to top button