O učincima priznanja u poslovanju – Little Italy Pub među top 100 restorana u Hrvatskoj
Među top 100 restorana u Hrvatskoj drugu godinu za redom je i daruvarski restoran Litlle Italy Pub, jedini kategorije A la carte na potezu od Zagreba do Osijeka. Imaju grijanu terasu mjesta za oko 70 gostiju ljeti a 50-tak zimi. Ne štede na nabavi namirnica jer kako Marko Pilat vlasnik restorana naglašava, treba puno ulagati i raditi da bi se steklo povjerenje gostiju. Za bogatstvo posluženih jela važne su namirnice, receptura, tehnika spravljanja i oprema. U kuhinji Little Italy Puba jela se spravljaju u krušnoj peći i roštilju na drva. Brašno za pizzu nabavljaju iz Italije, uložili su u recepturu a da bi okus pizze u Daruvaru bio kao iz napolitanske regije, Pilat i 12 zaposlenika u Liitle Italy Pubu imaju poprilično posla… Slijedom uvrštavanja u odabrano restoransko društvo u Hrvatskoj a kako Marko kaže…
Pilat
Zanima nas na kakve odjeke nailazi među gostima priznanje s kojim je drugu godinu zaredom okrunjen i Little Italy Pub.
Pilat
Konkretno, da li su u Litlle Italy Pubu osim tapšanja po ramenu osjetili povećanje broja gostiju, nakon objave u javnim glasilima:
Pilat
Osim dobrog glasa treba biti i dobra ponuda hrane i pića a sada Marko Pilat najavljuje još novi posao koji predstoji:
Pilat
Uređenjem i povećanjem kapaciteta kuhinje projekt će biti potpun jer su prije nekoliko mjeseci sredili terasu, promijenili zavjese, kupljena je velika rashladna komora a poradili su i na drugim detaljima…
Pilat
Imati restoran u današnje vrijeme inflacije, nekontroliranog rasta cijena, nije baš jeftin sport:
Pilat
Sve se nadovezuje jedno na drugo a problem u današnje vrijeme su…
Pilat
Kao što smo započeli i zaključit ćemo ovu priču, priznanjima jer su zbog nagrada oni koji su ih zaslužili a kako Marko kaže…
Pilat