Vijesti

Novo vozilo hitne parkirano, na intervencije se ide starim vozilom

Nove informacije o novom vozilu hitne u daruvarskoj Ispostavi Hitne medicinske pomoći. Hitna uživo 194 na svojoj facebook stranici objavila je recenziju suvremenih vozila za obavljanje hitne medicinske službe a za Ispostave Bjelovar i Daruvar. Nakon prvih intervencija ovim vozilima, a kako kažu iz Hitne, Zavod za hitnu medicinu BBŽ opet je kupio vozila s teretnim ovjesom. Preradu vozila radila je tvrtka  MS AMBULANCE. Daruvarski tim Hitne medicinske službe je s novim suvremenim vozilom odradio dvije intervencije te obavijestio poslodavca da vozilo nije adekvatno za obavljanje hitne medicinske službe. Kako kažu u analizi nakon vožnje, ležaj za pacijenta toliko skače da su oba pacijenta za vrijeme vožnje imali mučninu, povraćanje te strah da će pasti s ležaja. Jedan od njih je prevezen u bolnicu s akutnim infarktom miokarda. Od tada se u Ispostavi Daruvar radi sa starim vozilom, dok je novo, suvremeno vozilo, parkirano ispred Ispostave.

Kontaktirali smo ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu BBŽ… Sada, kada je novo vozilo parkirano i nije u funkciji, a na intervencije se vozi starim vozilima, evo što kaže Nenad Mrzlečki
Mrzlečki

Pacijenti i osoblje koje se vozi u vozilima na prvom su mjestu ističe Nenad Mrzlečki
Mrzlečki

Što je rekao bjelovarski Tim hitne za novo vozilo?!
Mrzlečki

Kontaktirali smo predstavnike proizvodne tvrtke MS AMBULANCE i iz ove tvrtke uskoro će se očitovati pismeno po svim stavkama.

Back to top button