Vijesti

Novo razvojno poglavlje Daruvarskih toplica

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas se u Koprivnici sastao sa županima pet sjeverozapadnih hrvatskih županija uključenih u Razvojni sporazum za Sjever Hrvatske. Na sastanku je bio i Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić, saborski zastupnik za češku i slovačku nacionalnu manjinu Vladimir Bilek i ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković. Iz Koprivnice u Daruvar s Odlukom o dodjeli više od 13 milijuna eura bespovratnih sredstava vraća se ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković. Što ova Odluka konkretno znači za Daruvarske toplice, pojasnio je ravnatelj županijske ustanove sa sjedištem u Daruvaru Ratko Vuković:
Vuković

Znači Daruvarske toplice slijedom odobrenja projekta prijavljenog na Nacionalni plan oporavka i otpornosti idu u veliku i sveobuhvatnu modernizaciju:
Vuković

Možete zamisliti sliku Daruvara u skoroj perspektivi realizacijom navedenog?! Iskrene čestitke uz pitanje što sad nakon što Odluka stigne u Daruvar, koji postupak slijedi i kad počinju radovi?!
Vuković

Neka bude sretno i uspješno!

O detaljima Odluke, potpisivanju Ugovora i poslu koji počinje uskoro u Daruvarskim toplicama na konferenciji za javnost najavljenoj u ponedjeljak 22.1. u krugu ustanove u Daruvaru.

Fotografije ustupio Vladimir Bilek

Back to top button