Vijesti

Novo električno vozilo Taxi DA

Već godinu i pol imamo Taxi DA, a novina u djelatnosti taksi prijevoza je drugo, električno vozilo, nabavljeno prije nešto više od mjesec dana. Taxi DA ima dva vozila i dva vozača. Veće vozilo je sa sedam sjedala a manje vozilo je za četiri putnika. Osim Ratka Djedovića putnike taxi vozilima prevozi i supruga Svjetlana Djedović. Svjetlana je prije pola godine u Kutini završila i položila izobrazbu za taksi vozača. Pravi obiteljski obrt i raspored posla dobro je uhodan. Suprug Ratko dežura vikendom kada ima najviše poziva, uglavnom mladih zbog noćnih vožnji, nakon izlaska za povratak kući. Djeca Svjetlane i Ratka velika su tako da se ovaj uigrani taksi daruvarski dvojac može uskladiti i prilagoditi zahtjevima putnika. Razgovarali smo sa Svjetlanom Djedović i provjerili kakva su iskustva s novim električnim vozilom?!
Djedović

Električno vozilo pune doma i na punionici u gradu, a koliko kilometara s jednim punjenjem može proći ovo vozilo?!
Djedović

Što se tiče taxi prijevoza da li su se ljudi nakon godinu i pol naviknuli da imamo DA taxi?!
Djedović

A daljine putovanja taksijem, koja su to zasada najudaljenija odredišta do kojih su iz Daruvara taxi vozilom vozili putnike?
Djedović

Cijene prijevoza taksijem?!
Djedović

To je cijena dnevne tarife a noćna je skuplja. Što su relacije putovanja duže popusti rastu. Do Bjelovara, Virovitice, Novske i Kutine cijena usluge taksi prijevoza je 50 eura, do Pakraca 20, a do Zagreba 120 eura. Taxi DA ima i svoju facebook stranicu tako da sva druga pitanja vezana uz korištenje usluge taksi prijevoza možete otvoriti i dobiti odgovore u neposrednom kontaktu sa Svjetlanom i Ratkom Djedović.

Fotografiju ustupila Svjetlana Djedović

Back to top button