Vijesti

Novine u zdravstvu na mikro lokaciji

Jedna od novina u Domu zdravlja u Daruvaru je rukovoditeljica Ispostave. I za oftalmološku ordinaciju mladi doktor zainteresiran je za specijalizaciju iz oftalmologije, a u ordinaciji u Končanici zasada nema promjena. Natječaji su otvoreni, a razgovori s doktorima koji bi se mogli odlučiti za rad na širem daruvarskom području, intenzivno se vode. Idemo redom. Dugogodišnja voditeljica Ispostave Doma zdravlja u Daruvaru Jasminka Purić odnedavno je u mirovini. Tko je sada na ovoj dužnosti voditelja Ispostave Doma zdravlja u Daruvaru pitali smo ravnatelja Doma zdravlja BBŽ Josipa Rajkovića:
Rajković

Jedina oftalmološka ordinacija u BBŽ je u Daruvaru. Doktor Novaković radi iz mirovine a interes za specijalizacijom iz oftalmologije pokazao je mladi doktor iz Daruvara:
Rajković

To je kako naglašava ravnatelj županijskog Doma zdravlja Josip Rajković dobra vijest:
Rajković

Natječaji za ordinacije u kojima nedostaju doktori i dalje su aktualni:
Rajković

S obzirom da su nedavno podijeljene licence generaciji studenata koji su ove godine završili Medicinski fakultet, da li se netko od mladih liječnika već javio na natječaje za rad u BBŽ?!
Rajković

Što se tiče ordinacije u Končanici više puta je spomenuto kako je jedna doktorica pokazala zanimanje za rad u ovoj ordinaciji, međutim čekala je dobivanje licence… Ima li novih informacija?!
Rajković

Rad u ordinaciji Opće medicine u Končanici već neko vrijeme organiziran je na način da je angažirana doktorica iz Zavoda za hitnu medicinu Maša Kopušar koja pored redovnog posla dodatno radi i u ordinaciji u Končanici.

Fotografiju ustupio Josip Rajković

Back to top button