Vijesti

Novi vizualni identitet Daruvarskih toplica

Daruvarske toplice sa zadovoljstvom predstavljaju novi vizualni identitet koji je bio u pripremi i razradi zadnjih nekoliko mjeseci, počevši od analize postojećeg identiteta Ustanove, izrade prijedloga novih logotipa, izbora konačnog izgleda logotipa i slogana, do izrade knjige grafičkih standarda, sa smjernicama identiteta i primjene logotipa.

Stilizirani koncentrični elementi u obliku obruča, predstavljaju Daruvarske toplice kao centar izvrsnosti sportske i medicinske rehabilitacije. Obruči svojom dinamičnom upotrebom predstavljaju pomagala za podizanje forme sportaša, rekreativaca i umirovljenika. Novim vizualnim identitetom naglašava se stručnost profesionalnog kadra i praćenje modernih medicinskih trendova. Paleta boja vezana je uz samu lokaciju Daruvarskih toplica, te djeluje relaksirajuće, profesionalno i moderno. Unutarnji plavi obruč predstavlja izvore termalnih voda, a vanjski tirkizni obruč Julijev park, koji se nalazi gotovo u centru grada, kao i same toplice.

Novim vizualnim identitetom želimo naglasiti put kojim idemo i cilj kojem težimo – pozicionirati se kao centar izvrsnosti sportske i medicinske rehabilitacije! Kontinuirano ulažući u kadrove, vrhunsku medicinsku opremu i kompletnu infrastrukturu, podižemo kvalitetu usluga kako bi postali tržišni lider zdravstvenog turizma, te ojačali konkurentnost na domaćem i stranom tržištu.

ravnatelj,

Ratko Vuković, univ.spec.oec.

Back to top button