Vijesti

Nova poliklinika u Daruvaru – vlasnik Alen Baščevan

Daruvar će već od slijedećeg tjedna biti bogatiji za još jednu privatnu Polikliniku. Njen vlasnik – direktor je Alen Baščevan.

Nova firma a u budućnosti Poliklinika, kada se za to steknu uvjeti koje propisuje ministarstvo, baviti će se fizikalnom terapijom predoperativnom i postoperativnom rehabilitacijom, razvojnim poremećajima kukova kod djece, uz fizioterapeuta za hitne intervencije, bit će tu i malo estetike a u najboljem slučaju i ortodont kojega u Daruvaru nemamo.

Smještena u samom centru Daruvara, u prostoru u kojemu je do nedavno bila izmještena Erste banka ,buduća Poliknika Epona d.o.o. s namještanjem prostora započinje u ponedjeljak.

Vlasnik Alen Baščevan, inače magistar kineziologije, bivši političar, dožupan a pod zadnje ravnatelj Suvenira s kojega je svojevoljno odstupio s promjenom vlasti povukao se tada na porodično imanje koje održava zajedno sa majkom.

45 hektara u ekološkim nasadima lješnjaka, kestena i oraha, 35 magaraca Baščevan kaže neće napustiti, nego će nastaviti obrađivati, a čvrsto vjeruje kako će i na novom poslu uspješno poslovati tim više što će vrlo usko surađivati s bratom koji već godinama ima sličnu Polikniku u Zagrebu.

Back to top button