Vijesti

Naučite napraviti računalne programe i izrađivati web stranice – u tijeku prijave za besplatne edukacije u DIH-u

U digitalnom svijetu poželjna i vrlo korisna su znanja programera. Za ovaj posao organizirane su edukacije za koje se prikupljaju prijave zainteresiranih kandidata. Riječ o programu koji zajednički provode Grad Daruvar u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Razvojnom agencijom Daruvar i Visokim učilištem Algebra. Tko može biti polaznik ovih besplatnih edukacija, kako su edukacije organizirane i o svim drugim detaljima ove nove izobrazbe u daruvarskom Digitalnom inovacijskom centru, ravnateljica Razvojne agencije Daruvar Nicol Polenus.
Polenus

Ova znanja možete steći na za polaznike besplatnim edukacijama u DIH-u, a koje su organizirane s ciljem…
Polenus

Što se tiče načina provedbe edukacija
Polenus

Ravnateljica Razvojne agencije Daruvar Nicol Polenus ovom prilikom poziva sve zainteresirane a koji ispunjavanju uvjete za prijavu, a to je da su nezaposlene osobe…
Polenus

Do kada se zainteresirani za edukacije trebaju javiti u Razvojnu agenciju Daruvar?!
Polenus

Kao polaznici edukacija
Polenus

Spomenutih 14 eura se podrazumijeva po danu i ako se edukacije provode online. U nastavku saznajemo tko su voditelji edukacija, koliko sati je obuhvaćeno edukacijama i kada je planiran završetak ovog edukativnog ciklusa u DIH-?!
Polenus

Čuli ste kome se treba javiti, znate što možete očekivati sudjelovanjem, a dobili ste uvid i kako ćete se edukativno izgraditi i profesionalno osposobiti nakon odslušanih 300 odnosno 350 sati besplatnih edukacija koje započinju odmah nakon što se kompletira grupa od minimalno 10 zainteresiranih polaznika.

Back to top button