Vijesti

Nastavak tradicije Dana piva uz Staročeško

I ove godine nastavlja se tradicija održavanja Dana Piva u najljepšem malom gradu kontinentalne Hrvatske – Daruvaru. Staročeško Dani Piva održati će se 17. i 18. svibnja 2024.godine na Trgu kralja Tomislava.

Kako je tradicija nit vodilja Pivovare Daruvar kao kompanije, te njenog glavnog branda, Staročeškog piva, kao najstarijeg pivskog branda u Hrvatskoj, ovogodišnji Dani Piva biti će prožeti sadržajem koji je tradicionalno povezan sa uživanjem u vrhunskim zlatnim kapljicama.

Posjetitelji će moći uživati u vrhunskom Staročeškom pivu, a kroz zanimljive igre, kvizove i ukusnu hranu, moći će se upoznati i s poviješću proizvodnje piva u Daruvaru te osvojiti nagrade.

Obzirom da je ova godina ‘nogometna’ zahvaljujući održavanju EURA, a jedna od najstarijih tradicija je povezanost piva i nogometa, biti će organizirana mala škola nogometa, kako bi što spremniji dočekali toliko iščekivano Europsko prvenstvo.

Svi ljubitelji craft piva bit će u svom elementu jer će u ponudi biti i različite vrste craft piva 5th Element.

Osim u vrhunskom pivu i bogatom programu, posjetitelji će uživati u zabavnim koncertima raznih izvođača i DJ-a, a atmosferu će dodatno zagrijati Gazde i Neno Belan.

Vidimo se u Daruvaru na Staročeško Danima Piva!

Izvor informacije i fotografije: Pivovara Daruvar

Back to top button