Vijesti

Na čelu ELSE Osijek Daruvarčan Danijel Pinkava

ELSA Osijek je Europska udruga studenata prava organizacija Osijek a na čelu udruge je od listopada prošle godine, student Pravnog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, vrlo aktivan u traženju rješenja za javnu problematiku koja se gura pod tepih, Daruvarčan Danijel Pinkava. Ovom prilikom Danijel Pinkava javnosti će približiti aktivnosti udruge koju vodi:
Pinkava

Pokazuju li studenti interes da preko ove udruge dobiju određenu pravnu podršku ili da oni kao članovi budu podrška radu udruge?!
Pinkava

Foto: Danijel Pinkava

Usput dodajmo kako su ELSU svojevremeno vodili odnosno bili su članovi udruge aktualni predsjednik Vlade i aktualni predsjednik Hrvatske. Kada je riječ o našem Danijelu koji je vrlo rano shvatio i osjetio što znači samostalno povlačenje poteza i odgovornost u pravom smislu te riječi, on danas uzdignute glave može reći da osim vođenja udruge, i studiranje privodi kraju, a uz sve to kako kaže…
Pinkava

Što se tiče ELSE Europske udruge studenata Pravnog fakulteta, Udruga sudjeluje i pomaže u pravnom osposobljavanju studenata, organizira posjete raznim ustanovama i institucijama od lokalne do nacionalne i međunarodne razine, udrugu vodi Upravni odbor, uz predsjednika postoje i sektori kroz koje se aktivnosti organiziraju, poput Sektora za akademske aktivnosti, Sektora za seminare i konferencije, Sektora za profesionalni razvoj, ukratko, struktura vođenja je složena. Kontakt s Udrugom jednostavno možete uspostaviti posredstvom facebooka i Instagrama a na stanicama su i adrese elektroničke pošte kontakt osoba ELSE.

Back to top button