Vijesti

Može li problem s pročistačem ubrzati realizaciju Aglomeracije Daruvar

I bili smo u Zagrebačkoj ulici, razgovarali s građanima koje blizina života kod pročistača stalno podsjeća na problem sa smradom. Kada se taj isti smrad proširio cijelim gradom a ljudi primijetili da taj pročistač ne radi kao prije organizirali su se u građansku inicijativu i na susretima srijedom kod pročistača slijedom usuglašavanja prijedloga tražili rješenje. Sada se građanima čini kako je previše vremena prošlo bez konkretnih poteza, skromna gradska industrija povećava proizvodnju što je za svaku pohvalu zbog razvojnog napretka međutim rješenje problema zasada se ne nazire.

Stanovnicima Zagrebačke smeta svestrana šutnja koja je teška kao miris iz pročistača na južini. Sve je to razlog više da gradonačelnika Daruvara Damira Lneničeka pitamo za rješenje fazu u kojoj je sada ovaj problem?!
Lneniček

Građani spominju i ono što je ostalo od industrije u Daruvaru i obveze industrije u prilog rješenju problema s pročistačem:
Lneniček

Koliko smo se približili samom pokušaju da još jednom ovaj put učinkovito pokrenemo projekt svih projekata u Daruvaru Aglomeraciju jer već neko vrijeme imamo i našeg čovjeka u Upravnom vijeću Hrvatskih voda:
Lneniček

Za Studiju izvodivosti otvoren je javni postupak:
Lneniček

Da li je realno očekivati u ovom proračunskom europskom razdoblju do 2027., zeleno svjetlo za projekt Aglomeracije:
Lneniček

A do tada pročistač može izdržati?!
Lneniček

Back to top button