Vijesti

Misija uspjela – Dani i Noći piva u Daruvaru

Pivo, glazba, ples, dobra gastro ponuda, napuhanci, zabava za sve generacije, to je Pivski festival Staročeškog u Daruvaru.

Iz Dana u Noći piva, dvodnevni intenzivan program okupio je ljude odasvud, pravac Daruvar. Centar grada pun. Koncert Nene Belana profesionalan i elegantan. Publika raspoložena, rasplesana i raspjevana. Nebo nad Daruvarom u subotnjoj noći spustilo je kišu. U prvom naletu kiše popunili su se prostori ispod krovova u centru i naravno ugostiteljski objekti. Kiša je oslabjela, nije potpuno prestala a više nitko nije mario za vremensku pojavu koja se u pozitivnom ozračju jednostavno stopila s odličnom atmosferom u Daruvaru na Staročeško Danima i Noćima piva. Kako je bilo, poslušajte u samo jednom kratkom insertu iz maratonskog glazbenog programa…
Belan

U ime organizatora Pivovare Daruvar o programu u superfinalnoj provedbi Staročeško Dana Piva u Daruvaru 2024. direktorica marketinga Vedrana Vlahović:
Vlahović

Misija manifestacije uspješna:
Vlahović

Prema svemu viđenom čini se da jesu i brojčano i vedrinom duha pred kojom su se uz ritualni ples i odabrane pjesme na koncu i oblaci razišli tako da a kad se podvuče crta kako organizatori ocjenjuju ovogodišnji pivski festival u Daruvaru:
Vlahović

Nakon koncerta dužeg od dva sata trebalo je odraditi i fotkanje. Publika zadovoljna a zadovoljan je i Neno Belan koji je s Fiumensima napravio odličan koncert, lepršav, lagan, elegantan i profesionalan. Neno je ovu priliku uz zahvalu za odličnu glazbenu vibraciju s publikom pozvao Daruvarčanke i Daruvarčane na veliki koncert, pazite sad, 8. ožujka 2025. u zagrebačku Arenu. To će biti spektakularna proslava prvih 40 godina glazbene karijere Nene Belana. Čestitamo na dosadašnjem radu i radujemo se novim pjesmama Nene Belana!

Back to top button