Vijesti

Luna osvaja na prvi pogled

Prva daruvarska beba rođena 2023., prekrasna je djevojčica Luna roditelja

Vlatke i Igora Tokić. Luna je unijela radost koja s novorođenčetom obogaćuje obitelj. Tokići su posebni po mnogočemu. Obitelj ima svojih bioloških četvero djece i udomili su još troje djece, starija djeca pomažu oko manjih i timski sve štima. Mama Vlatka sa sedmero djece vraća se na posao godinu dana od Luninog rođenja a tata uzima rodiljni dopust. Tako funkcioniraju Tokići i svaki im čast. Kako mama Vlatka kaže:
Tokić

Sitna bebica Luna osvaja na prvi pogled:
Tokić

U noći Luninog rođenja dominantan je bio mjesec:
Tokić

Vlatka Tokić se na posao vraća godinu dana nakon rođenja Lune a onda najveći dio dana s djecom:
Tokić

Svojim dolaskom i poklonima izaslanstvo grada, gradonačelnik Damir Lneniček i zamjenica Vanda Cegledi samo su podsjetili kako grad na više načina podržava odluku mladih o formiranju obitelji i odluku već formiranih obitelji u pogledu njihovog proširenja. Gradonačelnik Damir Lneniček svim Tokićima Vlatki, Igoru, Teu, Eni, Natku, Petri, Emiru, Demiru i Luni uputio je čestitku:
Lneniček

Bila je ovo prilika najaviti podjelu naknada roditeljima novorođenih beba uoči Uskrsa a zanimalo nas je s obzirom kako već godinama pratimo rođenja prvih daruvarskih beba hoće li možda Grad organizirati i Susrete prvih daruvarskih beba različitih generacija:
Lneniček

Back to top button