Vijesti

Likovni natječaj LAG-a Bilogora-Papuk – Životinje u seoskom dvorištu

Završen je likovni natječaj za učenike četvrtih razreda osnovnih škola koji je organizirala Lokalna akcijska grupa Bilogora-Papuk u suradnji s osnovnim školama s područja LAG-a. Tema likovnog natječaja bila je Životinje u seoskom dvorištu. Na natječaj je pristiglo 26 radova iz pet škola. U osvrtu na ovaj likovni natječaj i pobjedniku natječaja voditeljica LAG-a Bilogora-Papuk Dijana Turniški:
Turniški

Nagrade su podijeljene i djeci sudionicima likovnog natječaja, Osnovne škole Sirač, daruvarskih Osnovne škole Vladimira Nazora i Češke osnovne škole Jana Amosa Komenskog, Češke osnovne škole Josipa Ružičke Končanica i Osnovne škole Ivana Nepomuka Jemeršića u Grubišnom Polju. Organizatore je iznenadio mali broj učenika u četvrtim razredima…
Turniški

Cilj natječaja je potaknuti djecu da izborom motiva u šarenom svijetu boja oslikaju svoja promišljanja o prednosti sela i života na selu:
Turniški

I riječi pokreću djela i akcije jer život na selu definitivno ima svojih prednosti a problem u zajednici je zanemarenost sela u dostupnosti usluga koje se u većim mjestima jednostavno podrazumijevaju. Plan LAG-a je u sljedećem razdoblju organizirati sličan natječaj i za vrtićku djecu.

Fotografije: LAG Bilogora – Papuk

Također pogledajte
Close
Back to top button