Vijesti

Končanica – uoči proslave Dana općine i Dana češke kulture i gastronomije

Sinoć je u prostoru Vatrogasnog doma u Končanici održana sjednica Općinskog vijeća. Uz Aktualni sat tri su predložene i usvojene točke Dnevnog reda. U kratkom rezimeu prema polugodišnjem izvršenju može se zaključiti kako je Proračun Općine Končanica i za ovu godinu planiran uravnoteženo i realno. Upravljanje komunalnom infrastrukturom u Općini Končanica prema analizi revizije Državnog ureda ocjenjeno je učinkovitim, a Končaničkih 10 dobitnika je općinskih priznanja 2023.

Uvid u polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine javnosti pruža načelnik Končanice Zlatko Bakunić:
Bakunić

Ostvarenje je očekivano jer je i Plan realan…
Bakunić

O provedenoj Analizi upravljanja komunalnom infrastrukturom na području Končanice javnost informira pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Dalibor Tomašek:
Tomašek

Jednoglasno je usvojena Odluka o ovogodišnjim dobitnicima Javnih priznanja Općine Končanice:
Tomašek

Projektne aktivnosti u prilog podizanju vizure same općine nastavljaju se. Odobren je projekt u Ministarstvu graditeljstva za nabavu komunalne opreme a realizaciji će se pristupiti nakon potpisivanja Ugovora, i još a kako javnost izvještava načelnik općine Končanica Zlatko Bakunić…
Bakunić

Uz projektne aktivnosti o programima koji obogaćuju društveni život općine. Već za tjedan dana je proslava Dana općine, Dana češke kulture i gastronomije u Končanici, potom Dana češke kulture i gastronomije u Daruvarskom Brestovcu gdje će se ove godine održati i susreti Brestovaca. Dan općine Končanica proslavlja se u petak 25.kolovoza točno u podne u Češkom domu u Končanici:
Bakunić

Back to top button