Vijesti

Imate određene navike prilikom tuširanja? Evo što one govore o vama

Vrlo vjerojatno se tuširate svakodnevno i to vam je već postao dio svakodnevne rutine, no jeste li ikada razmišljali o tome na koji način se tuširate? Preferirate li lijepo namakanje u toploj vodi ili osvježavajuć, hladni tuš? Naime, vaše navike prilikom tuširanja mogu puno toga otkriti o vama, piše Mirror. 

Pjevate

Ako pjevate pod tušem, onda imate puno više samopouzdanja nego drugi. Nije vas briga što drugi misle o vama i nije vam problem pjevati niti najteže tonove iako nemate nikakvih pjevačkih sposobnosti.

Tuširate se brzo

To zapravo često može biti znak stresa. Kasnite na posao ili sastanke. To nije uvijek loša stvar i može značiti da cijenite obitelj i prijatelje više od svega.

Perete zube dok se tuširate

Ako četkate zube pod tušem, vi ste osoba koja voli obavljati više poslova u isto vrijeme. Cijenite svoje vrijeme i želite ga iskoristiti najbolje što možete, i na poslu i kada ste kod kuće.

Radite popis

Ako pod tušem razmišljate o onome što trebate napraviti i pravite mentalni popis, vjerojatno vam je teško isključiti svoj mozak. Imate puno toga na pameti i prirodno vam je da stalno razmišljate o tome.

Volite hladan tuš

Ako se volite tuširati s hladnom vodom, moguće je da ste ‘vruće glave’. Često se nađete u mnogim raspravama i imate strastvena mišljenja. Dobro ste svjesni sami sebe i znate kada je vrijeme da stanete.

Vodu uključite tek kada uđete u kadu

Ako ulazite pod tuš prije nego ste uključili vodu, vrlo se avanturistička osoba. Volite riskirati što često dolazi na naplatu na poslu ili u vezama.

Kupate se u kadi

Ako se često kupate u kadi, to vrlo vjerojatno znači da ste opuštena osoba. Imate kontrolu nad sobom i svojim tijelom i kad nastupi panika i stres, znate se s time dobro nositi.

Koristite spužvu

Osobe koje koriste spužvu za kupanje vrlo su temeljite i obraćaju veliku pažnju na detalje.

Izvor
Večernji list
Back to top button