Vijesti

Humanitarna slikarska misija u Daruvaru za novu bolnicu Bjelovar

Umjetnici Likovne grupe DA u subotu su se okupili u još jednoj humanitarnoj misiji. Za novu bolnicu Bjelovar u kreativnoj i radnoj atmosferi u Društveno kulturnom centru u Daruvaru naslikano je oko 50 slika različitih motiva. Kako saznajemo od predsjednice Likovne grupe DA Ljubice Petrinić, sada kada su slike naslikane:
Petrinić

U ovoj humanitarnoj subotnjoj slikarskoj koloniji u Daruvaru:
Petrinić

S kojom svojom slikom je pružila doprinos ovoj humanitarnoj umjetničkoj akciji Mira Boroš:
Boroš

Neumorna Danuška Doležal Balta na platnima se izražava bojama koje unose vedrinu na sliku a toplinom ispunjavaju prostor koji će ta slika krasiti. U ovom slučaju to je…
Doležal Balta

Dobra atmosfera u kreativnim programima poput subotnjeg, dodatan su poticaj umjetnicima, jer kako ističe Danuška Doležal Balta…
Doležal Balta

Nakon što su naslikane slike za novu bolnicu u Bjelovaru sudionici su prisutnost na humanitarnoj likovnoj koloniji ovjekovječili zajedničkom fotografijom u Društveno-kulturnom centru.

Kada se dogovore detalji oko isporuke slika i tu informaciju prenijet ćemo javnosti u prilog aktivnostima umjetnika okupljenih u Likovnu grupu DA i u sklopu ovog, programa Čudesna moć boja, koji se provodi uz financijsku podršku Grada Daruvara.

Back to top button