Vijesti

Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar, izabrana nova – stara ravnateljica, završena prva akcija dobrovoljnog darivanja krvi – odaziv odličan

Od prvog dana ove godine i u drugom četverogodišnjem mandatu nakon provedene procedure za ravnateljicu Gradskog društva Crvenog križa Daruvar potvrđena je Andrea Brletić. Okosnicu plana rada ravnateljice društva u novom mandatu uz akcije i projektne aktivnosti čini i vanjska obnova prostora u kojem društvo radi. Kako najavljuje Andrea Brletić:
Brletić

Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi prošla je odlično. Jučer poslijepodne u Daruvaru završena je provedba trodnevne, prve ovogodišnje akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Od utorka do četvrtka ukupno su prikupljene 252 doze krvi. Društvu brojnih dobrovoljnih darivatelja krvi po kojem je Daruvar u odnosu na broj stanovnika u samom vrhu Hrvatske, priključilo se osam novih darivatelja, šest muških i dvije ženske osobe. Organizatori akcije Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar i Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu iz Zagreba zahvaljuju se svima u Daruvaru i Siraču koji su ovu godinu počeli humanom gestom, darivanjem krvi. Druga akcija je u drugom mjesecu 7. i 8. veljače u Daruvaru!

Back to top button