Vijesti

Gimnazijalci genijalci

Još samo malo i gotova je još jedna školska godina. Za Gimnaziju Daruvar u proteklih skoro 10 mjeseci u postignutim rezultatima u znanju i sportu izdvojile su se i ekipe i pojedinci. Tko su učenici a tko mentori ponos Gimnazije Daruvar i Grada Daruvara otkriva ravnateljica Gimnazije Daruvar Romana Herout:
Herout

Svaka čast Davidu i mentorici! Učenika koji su se postignutim rezultatima izdvojili i koje zbog toga treba izdvojiti u Gimnaziji Daruvar, ima još:
Herout

Osim natjecanja u znanju učenici Gimnazije Daruvar postigli su izvanredne uspjehe i u sportu…
Herout

To su rezultati natjecateljskih programa iz područja znanja i sporta u ovoj školskoj godini a pod okriljem Agencije za odgoj i obrazovanje. A niz uspjeha učenika Gimnazije Daruvar nadovezuje se na spomenute jer kako pojašnjava ravnateljica Gimnazije Daruvar Romana Herout:
Herout

Upravo učenici okupljeni na fakultativnoj nastavi a koji su izradili ChatBota za Udrugu korak dalje u projektu Škole budućnosti postigli su veliki uspjeh, prvi u Hrvatskoj među ekipama 114 škola:
Herout

Pobjednički tim je:
Herout

Bravo za pobjedničku ekipu Gimnazije Daruvar i za motivaciju s kojom potiču i druge učenike da se odvaže pokazati znanje i vještine malo za sebe i zbog sebe a malo i za sve nas. Čestitamo!

Fotografije: Romana Herout

Back to top button