Vijesti

Festival zabavne glazbe u Daruvaru – Darfest 2023

Večeras je u Daruvaru festival zabavne glazbe Darfest. Festival je ove godine punoljetan a za 18 godina festivala kvaliteta je presudila u izboru 18 skladbi koje će biti izvedene večeras! Kako je za emisiju Radiodar, a u razgovoru s voditeljicom Lidijom Premec, istaknuo umjetnički ravnatelj Darfesta Nedjeljko Pajtak, kada je riječ o odabranim izvođačima…
Pajtak

Među izvođačima ima novih i publici već dobro poznatih imena:
Pajtak

…festival zabavne glazbe u Daruvaru koji je…
Pajtak

Ima li Daruvarčana među izvođačima na ovogodišnjem Darfestu?!
Pajtak

Izvođači na Darfestu su: Alen Rossi, Andrija Kos, Anka Gavran, Anja Zagorka Jug, Dani Dandosa, Daron, Denis Zajc, Dorotea Prosnik, Ivano Čepo, Ivica Šeperić, Kristijan Požgaj, Lana Lovreković i Dario Terglav, Lorenza Puhar Lola, Maja Miljavac, Mišo Smoljo, Nuša Rojs, Robert Ficker i Zoran Cilenšek Zoki.

Zvijezda ovogodišnjeg Darfesta je Mia Dimšić. Ona je članica žirija koja će u pauzi zbrajanja glasova izvesti glazbeni show program. Darfest se priređuje u dvorani Gradskog kina Pučkog otvorenog učilišta od 20 sati! Direktan prijenos može se pratiti na YouTube-u a link će biti objavljen uoči početka Darfesta. Još je nešto ulaznica ostalo u prodaji a cijena ulaznice je četiri eura. Organizatori Darfesta vesela se vašem dolasku !

Back to top button