Vijesti

Emina Arapović “Jaka žena“ je snažna rock balada mekog srca!

Nakon povratničkog singla “Pravi frajer“, Emina Arapović nas u ovim hladnim zimskim danima osvaja rock baladom “Jaka žena“.

Zadnji singl “Pravi frajer“, koji broji preko 200.000 pregleda na You Tube-u, nam je donio mnogobrojne pohvale i imala sam osjećaj da je ovaj dio godine kao stvoren za malo “mirniju“ pjesmu, a da je opet u mom prepoznatljivom stilu. Odluka za “Jaku ženu“ je pala sasvim slučajno dok sam preslušavala demo snimke s izvršnom producenticom Anom. Čim smo čule prve taktove i stihove Markove snimke, u isti tren smo se pogledale i obje uzviknule “To je to!“. Ova pjesma nije toliko poruka publici, kao što je bila “Pravi frajer“, koliko je meni samoj, jer svakim stihom opisuje moj karakter“ – kaže Emina.

Tekst novog singla Emine Arapović je napisala Tatjana Markovčić, a uglazbio Marko Tomasović. Za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić, za gitaru Emir Grozdanić. Za cijeli proces stvaranja je bila zadužena izvršna producentica Ana Borić, a za snimanje i montažu Marija Tadić.

“Ova pjesma nije posvećena samo ženama, nego svakome tko se može poistovjetiti s tekstom i probuditi mu emociju koju i u meni budi svaki put kad je zapjevam.

Svijet i život su nemilosrdni, s puno prepreka i padova, ali treba smoći snage i hrabrosti ustati još jači, ostati vjeran sebi i velikim koracima nastaviti naprijed“ – poručuje Emina.

Back to top button