Vijesti

DVD Daruvar – rad s mladima, pripreme za natjecanja i stručna usavršavanja

U petak je u Sali Vatrogasnog doma održana redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Daruvar. Uz analizu rada, aktivnog na svim poljima DVD-a Daruvar, prihvaćene su smjernice financijski i plan rada za ovu godinu. Težište Plana je rad s mladima priprema za natjecanja i uključenost u programe stručnog usavršavanja. Nakon prošlogodišnjeg stručnog usavršavanja DVD Daruvar ima četiri nova časnika, sedam osoba je prošlo obuku s helikopterom što je vrijedno za društvo od oko 90-tak članova i značajno za Grad Daruvar. U osvrtu na sjednicu Skupštine održanu u petak navečer, a kako informira javnost zapovjednik DVD-a Daruvar Mladen Uršan:
Uršan

Osim priprema za vatrogasna natjecanja DVD Daruvar obavlja sve redovne aktivnosti, a članovi društva uključeni su u redovne programe u lokalnoj zajednici prema kalendaru događanja za ovu godinu. Kada su već spomenuti članovi, njih u društvu ima:
Uršan

DVD Daruvar pruža podršku organizatorima manifestacija u gradu:
Uršan

Kao i u svim drugim područjima djelovanja, rezultati su ostvareni i u stručnom usavršavanju:
Uršan

Na sjednici Skupštine vatrogasnim priznanjima odlikovano je sedam vatrogasaca:
Uršan

Oni su nagrađeni priznanjima za 30 godina. Podršku članovima DVD-a Daruvar pružili su dolaskom na Skupštinu održanu u petak u Vatrogasnom domu, gradonačelnik Damir Lneniček i zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi.

Fotografije ustupio Tomislav Šafar

Back to top button