Vijesti

Dva snažna ženska vokala: Ivana Kindl i Petra Antolić objavile zajedničku pjesmu

Nova glazbena suradnja na sceni okupila je dva snažna ženska vokala. Svoje glazbene senzibilitete, kojim nas vode u svijet r’n’b’-a i zvuka 90-ih, spojile su u novoj pjesmi Prijatelj je uvijek tu, vrsne vokalistice Petra Antolić i Ivana Kindl. 

“Veselim se reakciji publike koja voli taj stil glazbe i pjevanja”, rekla je Ivana Kindl o pjesmi koju autorski potpisuje Petra Antolić, a u kojoj se ideja da Ivani predloži duet kuhala neko vrijeme i nadala se da će se jednog dana i ostvariti.

“Kad sam je nazvala Ivana je odmah pristala na suradnju, a ja sam bila neopisivo sretna, zahvalna i toliko inspirirana njenim glasom da sam momentalno sjela za klavir, a dva dana kasnije poslala sam joj demo koji joj se jako svidio i krenule smo u realizaciju pjesme”, poručuje Petra. 

“Na prvu mi se svidjela”

Aranžman pjesme nosi potpis Saše Miočića, s kojim je Petra surađivala i na svom prethodnom singlu Gdje najviše smo ljudi, a scenarij, režiju, kameru i montažu videospota povjerila je u ruke mladom kreativcu Dinku Čvoriću Doringu. 

O suradnji s Petrom Antolić, Ivana Kindl je poručila: “Kad mi je poslala pjesmu to je bilo to, na prvu mi se svidjela kao i sama poruka pjesme. Snimanje pjesme je proteklo glatko, glasovi nam se odlično isprepliću i u konačnici imamo sjajnu suradnju u Petrinoj autorskoj r’n’b pjesmi koja evocira uspomene na zvuk r’n’b 90-ih godina. Petru sam upoznala prije dvadesetak godina kod zajedničke profesorice pjevanja Mirele Brnetić i ostala zapanjena ljepotom njezinog vokala i interpretacije. Gostovala mi je 2008. godine na gospel koncertu u Komediji i bilo je samo pitanje dana kad će se dogoditi naša suradnja jer smo sličnog glazbenog senzibiliteta, jako volimo soul, r’n’ b i gospel.”

U spotu su glumili Anja Šteković i Daniel Kaiser, a spot je sniman i u prostorijama hotela Maroon.

Back to top button