Vijesti

Doček Nove 2023.godine u Daruvaru, Lipiku i Pakracu

Novo ljeto sve je bliže i bliže, a godina stara prošla je uglavnom bez para…

Iz fondova se prelijeva a povlačenjem eura bilo je građenja, popravljanja a bome i veselja!

Koronu je zamijenila inflacija,

A već sutra kada kuna prepusti mjesto euru, pitamo se kakva će tad biti situacija?

Dragi naši prijatelji da nas ne sustižu obveze brzinom velegradskog informiranja prošli bi smo efektnim sadržajima po kojima je ova godina bila za pamćenje. Što je vrijedilo pamtimo sve što nije zaboravljamo.

U susret Novoj godini slijedi info slalom kroz programe pripremljene za večeras.

Doček Nove 2023. priređuje se na otvorenom u centru. Kućice na Trgu kralja Tomislava ima ih četiri iz ponude nude slasne burgere uz protočni program kuhano vino i rakiju. Domaćini u kućicama su Sani Bahnjik, OPG Voborski, OPG Kovačević i Trgovački obrt Šakić. Silvestrovo u Daruvaru proslavlja se uz Ivanu Marić i bend u kojem svira Daruvarčan Dario Horvat. Glazbeno zagrijavanje počinje sat i pol prije ponoći. Pozvani ste da budete dio velikog novogodišnjeg slavlja u centru. Pjesmu i veselje uz nastup Ivane Marić prate vatromet i čestitka zamjenice gradonačelnika Vande Cegledi
Vanda

Nova godina u Lipiku na otvorenom dočekuje se u Udinskoj ulici. Od 22 sata u grijanom šatoru uz obilje ponude nastupa Tamburaški sastav Ambar! U Lipiku će biti i najzabavniji dječji doček Nove godine, također u velikom grijanom šatoru! Tulum je poseban jer je u znaku James Bonda, a zašto u znaku tajnog agenta, sve će vam se otkriti danas od 17 sati. Očekuje Vas pregršt zabave uz animatore, glazbu, ples te brojne slastice, i goste iznenađenja. Naravno, zabava ni ove godine neće proći bez puštanja lanterni želja, piše lipički Compas a prenosimo u našem info programu.

U Pakracu na Gradskoj šetnici organiziran je Dječji doček Nove godine. I na ovom dočeku poteći će dječji šampanjac a nebo će osvijetliti vatromet uz dječje igre i još puno iznenađenja. Dječji doček na Gradskoj šetnici u Pakracu počinje od 16 i 30.

Back to top button