Promo

Daruvarske toplice dio su promotivne akcije Mjesec hrvatskog turizma

Daruvarske toplice uključile su se i ove godine u akciju Mjesec hrvatskog turizma.
Promotivna je to akcija Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice, kojom se od 01.10. do 31.10.2022. omogućuje građanima da posjete različite destinacije i upoznaju svoju zemlju uz određene uštede. U ponudi su razni turistički proizvodi i usluge, s ciljem poticanja domaćeg turizma i povećanja turističkog prometa u postsezoni.

Kako bi promovirale zdravstveni turizam i potaknule dolazak turista u kontinentalni dio Hrvatske, Daruvarske toplice su i ove godine podržale akciju i uključile se sa svojom ugostiteljskom i wellness ponudom. Posebna ponuda Daruvarskih toplica ove godine uključuje:

Detoksikacija tijela u wellness-spa oazi, 120 min: – 35,3% popusta, 123 kn/16,32 eur

Posebno osmišljeni meni Čarolija jeseni daruvarskog kraja (meni uključuje domaće proizvode sa lokalnih OPG-a): -35% popusta, 104 kn/13,80 eur

Detalji ponude nalaze se na https://www.daruvarske-toplice.hr/hrvatski/detalji-usluge_33/akcijske-ponude_289/

Jedna je ovo u nizu promotivnih akcija, koje Daruvarske toplice provode tijekom godine, s ciljem privlačenja većeg broja korisnika, a s naglaskom na tematski osmišljene aranžmane: od Valentinova, Međunarodnog dana žena, proljetnih aranžmana, do trenutno aktualnog jesenskog aranžmana Relax u bojama jeseni. U planu su i posebne ponude povodom Martinja, božićnih blagdana, kao i tradicionalni aranžmani koji uključuju doček Nove godine.
U zadnjih nekoliko mjeseci, samo tematski osmišljeni aranžmani privukli su u Daruvarske toplice i Grad Daruvar više od 500 osoba, koje su realizirale više od 1.000 noćenja. Uglavnom su to vikend dolasci parova i obitelji s djecom, s ciljem odmora i upoznavanja novih destinacija.

ravnatelj,

Ratko Vuković

Back to top button