Vijesti

Daruvar – Gordan Jandroković obišao Veteranski centar i Daruvarske toplice

Gordan Jandroković nositelj liste HDZ-HSLS-HDS-HNS-HSU za Drugu izbornu jedinicu na predstojećim Parlamentarnim izborima koji će se održati 17. travnja, danas je posjetio Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Prvo odredište u BBŽ bila je Garešnica, drugo Daruvar a treće Grubišno Polje. Za vrijeme posjeta Daruvaru predsjednik Hrvatskog sabora u 10. sazivu Gordan Jandroković obišao je Veteranski centar i Daruvarske toplice. U ove dvije ustanove gosti su prilazili Gordanu Jandrokoviću izražavajući zadovoljstvo zbog neočekivanog susreta poželjevši mu sreću na izborima. Veteranski centar Daruvar reprezentativni je novi objekt, najvrednija investicija u Daruvaru u zadnjih nekoliko desetljeća čiju je izgradnju pratio i podržavao Gordan Jandroković, koji je danas nakon obilaska ustanove za Radio Daruvar izjavio:
Jandroković

Daruvar je danas veći grad i zbog Veteranskog centra, a otvorenih pitanja ima još. U kojem segmentu Gordan Jandroković može biti podrška napretku Daruvara?
Jandroković

To bi bio najkraći put do brze ceste iz Daruvara prema Zagrebu a u procesu prometnog unapređenja i bolje povezanosti malih s velikim gradovima to je kako kaže Gordan Jandroković:
Jandroković

Gordan Jandroković je u saborskim raspravama pokazao da je duhovit čovjek, kako spontano zna usmjeriti komunikaciju, i to je jedna strana širokog komunikacijskog spektra. Druga strana je opća komunikacijska kultura. Danas je kultura komunikacije na poražavajuće niskoj razini, čisto prizemlje. Kako svojim primjerom i duhovitim pristupom, konkretno Gordan Jandroković, može utjecati na podizanje razine kvalitete u prilog kulturi komunikacije?!
Jandroković

Na prošlim parlamentarnim izborima Gordan Jandroković osvojio je 17 tisuća preferencijskih glasova a očekivanja na ovim izborima?!
Jandroković

Veliki strateški ciljevi ostvareni su:
Jandroković

U pratnji Gordana Jandrokovića bili su Sanela Grbaš – Bratković, Miro Totgergeli, Tomislav Okroša, kandidati na listi za Drugu izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima i župan BBŽ Marko Marušić koji je također na listi HDZ-HSLS-HDS-HNS-HSU za Drugu izbornu jedinicu na 14. mjestu a koji je ovom prilikom za Radio Daruvar izjavio:
Marušić

Goste su dočekali gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček, voditelj Veteranskog centra Daruvar Dren Stoček sa suradnicima i ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković sa suradnicima.

Fotografije iz Daruvarskih toplica ustupio HDZ

Također pogledajte
Close
Back to top button