Vijesti

Daruvar danas

Daruvar danas korak po korak otvara pravce razvoja prema svim stranama svijeta. Postupak obnove u okvirima projekata Europske unije pokrenuo je dolaskom na čelo grada prije šest godina gradonačelnik Damir Lneniček. Važni datumi su prilika podvući crtu. Što je bilo više-manje znamo, kao i što je sve urađeno, i što se radi. Otvarajući nove stranice razvojne perspektive Daruvara zanimalo nas je kakav je Plan? Poslušajte što kaže gradonačelnik Damir Lneniček
Lneniček

Šest godina koliko vodi grad, kako bi to vrijeme ocijenio gradonačelnik Daruvara, i pitanje iz ove perspektive da li je to sve potrebno čovjeku?
Lneniček

Damir Lneniček je osoba s ljudskim licem, osjećajem za potrebe drugih, čovjek koji ne zatvara oči pred problemima i traži rješenje… To su sve osobine zbog kojih je zanimljivo čuti promišljanje gradonačelnika da li u interakciji s građanima, ljudi pokazuju da cijene, što se i kako radi?
Lneniček

Rješavanje komunalnih problema je lokalna javna politika
Lneniček

U ovom trenutku glavna komunalna problematika je voda, odvodnja, aglomeracija. Koliko smo blizu odnosno daleko od početka realizacije ovog za Daruvar iznimno važnog infrastrukturnog projekta?!
Lneniček

Sve polako i bit će lako!

Back to top button