Vijesti

Dani piva u Daruvaru 19. i 20. svibnja

Još jedna omiljena manifestacija u Daruvaru ove godine bit će dobra protočna priprema za ljeto u gradu. Kažu, priča se naveliko da će biti, a imamo službenu potvrdu da hoće, Dani Piva u Daruvaru, i to 10-tak dana uoči Vinodara. Manifestacija nije jedina tema zbog koje smo aktivirali priču o Pivovari Daruvar. Važan je veliki investicijski zahvat koji se provodi u Pivovari više od godinu dana. Iz Informativnog programa elektroničkom poštom preko pitanja do odgovora. Na naša pitanja odgovore je pružila Vedrana Vlahović direktorica Marketinga Pivovare Daruvar.

Ovo su naša pitanja: U kojoj je fazi provedba investicije koja je započela prošle godine? Što je sve ovom investicijom obuhvaćeno, mijenja li se što u standardima kvalitete, količine proizvodnje te predstavljanja na tržištu? Što je aktualno u pogledu izvoza piva? Pivovara Daruvar ima knjigu, prati je Internet pivska stranica, a u smislu društvenih mrežnih aktivnosti, što planiraju u Pivovari Daruvar? Da li će ove godine u svibnju ili možda kolovozu, program manifestacija u Daruvaru, sadržajno obogatiti Dani piva?!

Foto: Pivovara Daruvar

Odgovore na ova pitanja pružila je direktorica marketinga Pivovare Daruvar Vedrana Vlahović. Odgovore objavljujemo u cijelosti.

Kvaliteta i izvrsnost u svemu što radimo glavni su pilari Pivovare Daruvar.Iznimno smo ponosni na tradiciju proizvodnje piva koju smo uspjeli očuvati u našoj pivovari sve od davne 1840.godine. Uz poštivanje tradicije proizvodnje piva, na kojoj naša Pivovara počiva, predani smo modernizaciji naših pogona kako bi bili u korak sa potrebama današnjih potrošača.

Pivovara Daruvar d.o.o. započela je sa provedbom projekta „Povećanje konkurentnosti Pivovare Daruvar d.o.o. ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju” u lipnju 2020. te se u ovom trenutku nalazimo u završnoj fazi provedbe navedenog projekta.

Cilj projekta je inovativnim poslovnim procesima te ulaganjem u zelene i digitalne tehnologije povećati konkurentnost Pivovare Daruvar. Također ovim projektom smo osigurali neovisnost o vanjskim uslugama punjenja piva u limenke i PET boce. Uz navedeno bitno je napomenuti da je spomenuti projekt povećao efikasnost proizvodnje korištenjem zelenih i digitalnih tehnologija i inovativnih poslovnih procesa.

Kako bi naše vrhunsko pivo bilo dostupna što većem broju kupaca i potrošača, od ove godine odlučili smo se na promjenu poslovnog modela. Od 01. ožujka 2023. Jamnica plus d.o.o., tržišni lider u segmentu bezalkoholnih pića i vina, započela je sa distribucijom proizvoda Pivovare Daruvar d.o.o..

Foto: Pivovara Daruvar

Kako naši potrošači izvan granica republike Hrvatske ne bi bili izuzeti iz uživanja u vrhunskom pivu, uz većinu tržišta regije na kojima smo prisutni, konstantno radimo na širenju tržišta na kojima su naši proizvodi prisutni.

Što se tiče komunikacije prema našim partnerima, kupcima i potrošačima uveli smo neke novitete, počevši od novog izgleda našeg korporativnog loga u kojeg smo utisnuli ponos na podrijetlo i tradiciju našeg piva. Također odrađen je rebranding našeg weba, krenuli smo sa novom vrstom komunikacije na našim društvenim mrežama , što brandovskim , što korporativnim, a spremamo vam još neke novitete, no o njima ćemo nekom drugom prilikom. Drago nam je da ovom prilikom možemo sa vama podijeliti najavu , o kojoj se već naveliko priča u našem gradu, a to je da će se ove godine Dani piva održati 19. i 20. svibnja, na glavnom gradskom trgu, te vam obećajemo puno zabave, glazbe, ukusne hrane i naravno vrhunskog piva. Vidimo se!

Back to top button