Vijesti

Četvrtak u 18 – Aleksandar Stanković u Daruvaru promovira knjigu Depra

Stanje je isprovociralo knjigu. Stanje je depresija, knjiga Depra. Autor knjige koji je prošao oscilacije raspoloženja, budan, jer sve je počelo probdjevenim noćima bez sna, danima radeći a da se na njemu ništa ne primijeti je Aleksandar Stanković. Četvrtak u 18 Aco Stanković u Daruvaru promovira knjigu Depra. Prije promocije kratak dogovor s autorom oko snimanja za Vijesti lokalnog radija, usklađivanje termina nakon posla, dnevne vožnje motora i od dogovorenih pet snimljeno je duplo više minuta u kojima je ispričana priča od ulaska, preko liječenja do izlaska iz depresije a bilo je vremena za vjetar u kosi i osmjeh na licu što prkosi. U prilog oslobađanju od predrasuda, nakon uvoda o samoj bolesti, depresija. Kako je simptome i to stanje u sebi prepoznao Aleksandar Stanković:
Stanković

Aco se za pomoć obratio psihijatru:
Stanković

Da bi se stanje stabiliziralo patnje je tek trebalo proći. Od početka primjene farmakoterapije:
Stanković

Stanje je opisano na stranicama Depre. Četvrto izdanje knjige koja je do sada tiskana u oko 16 tisuća primjeraka govori o zanimanju čitatelja za bolest kroz koju je prošao Aleksandar Stanković. Autor o knjizi ukratko…
Stanković

Osam mjeseci, četiri izdanja, 16 tisuća primjeraka, dovoljno govore o zanimanju za bolest sve rašireniju u suvremenom svijetu:
Stanković

Što se zna o uzrocima depresije?!
Stanković

Ukratko i o načinima liječenja depresije:
Stanković

Četvrtak u 18 u Daruvaru a Nedjeljom u dva na Prvom HRT-a smjer emisije nakon političke okupacije ide u društveno angažiranom pravcu. Aktualna stanja osim psihijatrijskih, psihološka u društvu, rezultiraju sve izraženijom problematikom koja se maskiranjem ne može riješiti. Društveno neprihvatljivo ponašanje, ponižavanje slabijih i psihička pa i fizička agresija, nasilnici danas caruju, ostali šute i trpe…
Stanković

Svatko iz svoje pozicije pokušava utjecati na svijest ukazujući na probleme i posljedice uslijed učestalog prakticiranja društveno neprihvatljivog ponašanja. A da svatko krene od sebe i odnosa prema drugom, zamjenjujući likovanje suosjećanjem, možda ne bi trebalo pokretati okoštali sustav za rješavanje sveprisutne društvene problematike. Ako ništa imamo vjetar u kosi i osmjeh na licu što prkosi, a u Daruvaru osim danas, Aco Stanković bio je prije nekoliko godina:
Stanković

Četvrtak u 18, Aco u Pučkoj knjižnici u Daruvaru promovira svoju knjigu Depra.

Fotografija: Telegram.hr

Back to top button