Vijesti

Božo iz Daruvara za 10 u Večeri za pet

Večera za pet na selu došla je u naš mali grad. Domaćin u Daruvaru bio je zaštitar Božo Miklečić. Čovjek je odlično predstavio i sebe i grad. Ljudskost i vedar duh u ovom slučaju pokazali su da nije sve u jelu, ima puno toga u pristupu, komunikaciji, spontanošću i kada ruke malo štrikaju. Božo iz Bjelovara već godinama stopljen s Daruvarom je poput bećara koji predvodi pjesmu, slobodan i neopterećen pred strogim kritičkim pogledom, baca dosjetke kao iz rukava. Čovjek podiže raspoloženje, a to stvarno treba znati. Drago nam je da je upravo Božo progovorio na svoj način i o ovom gradu u prime time terminu i emisiji koja se gleda. S obzirom da se s Božom Miklečićem susrećemo često, jedan takav susret baš u njegovom kuharskom terminu dogovorili smo za razotkrivanje iskustava iz Večere za pet.
Miklečić

Slijedeći primjer iz Večer za pet iako nemamo titlove možemo dodati, Božo je malo programski programirao i nadasve vješto marketinški promovirao Daruvar. Kako se Božo odlučio za ponuđeni meni?
Miklečić

Foto: RTL/Screenshot

U pripremi su klizili i kupus i jaja a zato su pale tri desetke i jedna devetka jer imenjakinji je nedostajao prilog uz vratinu. Što se tiče kupusa, kako Božo kaže…
Miklečić

Foto: RTL/Screenshot

Božo je u Večeri za pet bio član ekipe koja se zbližila, pokazala kuharske vještine i moć prijateljstva te se iskristalizirala među najboljima u serijalu:
Miklečić

A kako se zaštitar rođeni Bjelovarčanin koji živi i radi u Daruvaru, odlučio prijaviti?
Miklečić

Back to top button